Просто гаджета или сродни души

Любовта е мощна. Има причина да има стотици филми и песни, посветени на емоцията, и защо припадаме по доказани двойки като Зендая и Том Холанд и Лана Кондор и Антъни Де Ла Торе. Невероятно е чувството да си толкова щастлив и да ти е толкова комфортно с човек, особено когато тези чувства са реципрочни. Вечерните срещи, дълги и кратки, винаги са специален повод и да си с човека просто се чувстваш като у дома си. Но как да разбереш дали половинката ти е наистина точният човек? С други думи, как да разбереш дали е… твоята сродна душа, или сте само гаджета? Въпреки че много хора не вярват в „сродните души“, хубаво е да мислиш, че има някой (или дори няколко души), предназначен за теб.

Видове “сродни души”

Има различни видове сродни души и връзки в живота и понякога определени членове на семейството и приятели могат да се чувстват като платонични сродни души. Да се ​​облегнеш на тези взаимоотношения и да си позволиш да изпиташ този вид връзка, която ни кара да се чувстваме обичани, е това, което прави живота красив и смислин и ние трябва да се научим да прегръщаме тази безусловна любов и връзка, с всичките й трудности, както и прекрасните моменти. Като цяло, сродните души – както романтични, така и платонични – трябва да ви накарат да се почувствате абсолютно обичани, сигурни и напълно разбрани. Вие не само се чувствате дълбоко свързани с романтична сродна душа, но и споделяте истинско чувство на страст и химия. Връзките не винаги са лесни, вие ще преживеете възходи и падения заедно и може да не знаете дали вашият партньор е вашата сродна душа. Съсредоточете се върху израстването с партньора си, и изградете връзката си така, че да бъде възможно най-силна и подкрепяща.

Не се напрягайте твърде много относно това дали вашият партньор е вашата сродна душа – връзките често са пътувания, особено когато все още разбирате кой сте и какво търсите в половинката си. Но ако се чудите дали вашият човек е идеалният партньор за вас, ето няколко знака за сродна душа, които ще ви помогнат да разберете дали сте намерили истинска връзка.

1. Вие просто го знаете

Няма тест, който да ви помогне да определите дали сте намерили сродната си душа или не. Трябва да почувствате вътрешно, че този човек е правилният за вас. Знаем, че звучи банално, но когато почувствате това, ще разберете какво означава. Трябва да се чувствате заредени с енергия от неговото присъствие, достатъчно разбрани, за да се отворите напълно, и просто замаяни от любов. Разбира се, връзките се проявяват по различни начини за всеки и чувствата могат да се променят с времето.

2.Той е най-добрият ви приятел

Приятелството е най-добрата основа за всяка връзка – ако сте в доверчиво, положително приятелство с вашия партньор, това е невероятен знак!

3. Да бъдете заедно създава домашен уют

Независимо къде се намирате по света, да сте със сродната си душа се чувствате като у дома си. Има несъмнено усещане за комфорт и лекота, когато той е до вас. Прекарвате толкова много време с половинката си, но това не ви напряга, а ви кара да се чувствате спокойни. Разбира се, вероятно ще има пеперуди и нерви в началото, но след като се почувствате комфортно един с друг, просто трябва да се държите естествено.

4. Имате много емпатия към него

Виждайки половинката си разстроена, това ви разстройва, но също така споделяте щастието един на друг. Гордеете се с него и когато успее, нищо не те прави по-щастлива.