7 очевидни признака, че го обичаш

Обичам ли го? Ако този въпрос ви кара да се тревожите, трябва да се задълбочите във връзката си и да потърсите фините признаци на обич. Може да сте привлечени от човек, който кара сърцето ви да подскача със своята мила усмивка и любящи жестове. Може да почувствате, че сетивата ви стават нащрек, когато той е около вас. Сутрините са станали вълнуващи за вас, защото можете да го видите. Дори сте започнали да прекарвате безсънни нощи, представяйки си, че сте с него. Умът ви е напълно изпълнен с мисли за него. Ако сте ходили на срещи и ви е харесало преживяването, тогава е нормално да се чудите какви чувства имате към него. В ранните етапи на една връзка чувства като тези могат да бъдат наречени влюбване. Възможно е обаче да има някои силни признаци, които да потвърдят, че връзката ви е нещо повече от просто привличане. Човешките чувства могат да бъдат объркващи; следователно някои общи показатели или знаци могат да ви помогнат да установите истинските си чувства.

1. Не можете да оставите телефона си дори за секунда

Започвате да чувствате телефона си като продължение на ръката ви. Защо? Защото е винаги с вас! И не можете да спрете да го проверявате на всеки няколко секунди. Чувствате се тревожни и нетърпеливи да се чуете с него. Дори едно просто „Здрасти“ от него кара света ви да се завърти лудо.

2. Препрочитате текстовете си

Може да не проверявате телефона си, но той все още е в ръката ви. Защо? Защото сега сте заети да четете миналите си разговори с него. Неговите сладки и флиртуващи текстове все още предизвикват широка усмивка на лицето ви дни след истинския разговор. Преминавате през всяка нишка от съобщения няколко пъти, за да преживеете отново чувствата, които сте изпитали първия път, когато се е случило.

3. Търсите го във всеки

Вървите по улицата и поглеждате втори път към човек с брада, защото сте помислили, че е „той“. Седите до прозореца на ресторант и внезапно вдигате глава и виждате човек, който носи синя чанта. Надявате се да е „той“, но не е така. Виждате го във всеки, защото сте обсебени от него.

4. Свързвате всичко с него

Носите обичайния си парфюм, но сега се чувствате особено специална, защото онзи ден ви е направил комплимент за него. Ядете палачинки за закуска, защото той обича да яде палачинки сутрин. Гледате романтичен филм и започвате да си го представяте в главната роля. Каквото и да правите, има връзка с него.

5. Винаги говорите за него

„Той ми каза да не…“

„Пастата там е вкусна. Той също я харесва.

„Той и аз отидохме на това място и… “

Е, вие сте толкова лудо влюбена в него, че ви харесва да повтаряте името му отново и отново. Често се оказвате неспособни да водите разговор с някого, без да споменете любовния си интерес, защото той е в ума ви 24/7.

6. Можете да преместите планини, за да го срещнете

Колкото и да сте заети, винаги намирате време да се срещнете с него. Той може да е на километри от вас, но вие отменяте всичките си планове само за да прекарате известно време с него. Нито едно неудобство не изглежда достатъчно неудобно, когато знаете, че това е единственият начин да бъдете с него.

7. Цял ден прелиствате албума му със снимки

Любимото ви занимание е да разглеждате неговия Instagram профил и Facebook албум. Искате да видите как е изглеждал преди няколко години. Искате да познавате приятелите му. Искате да знаете местата, които обича да посещава и каква храна харесва. Искате да знаете дали има нещо общо между вас двамата.