Кога жената е най-палава? Отговорът може да ви изненада!

Всички знаем, че мъжете са визуални същества. Дайте ни малко деколте или хубав чифт крака и ние сме почти като на длан. Но знаете ли, че има определени моменти, в които жените са в настроение за нещо малко по-различно? Когато се чувстват разкрепостени и искат да се забавляват? Прочетете нататък, за да разберете кога са тези моменти и как можете да се възползвате максимално от тях!

Веднага след като се събуди сутрин

Когато за първи път отвори очи, тя все още е сънена и съзнанието ѝ е замъглено. Но това не означава, че не мисли за вас! Всъщност това е идеалното време да ѝ изпратите флиртуващо текстово съобщение или дори да ѝ се обадите. Самото чуване на гласа ви ще предизвика усмивка на лицето ѝ и ще започне деня ѝ добре.

Докато тя се приготвя за лягане

Това е още един чудесен момент да ѝ изпратите текстово съобщение или да ѝ се обадите. Тя вече е в леглото, така че няма риск да я събудите. И кой знае? Ако кажете всички правилни неща, може просто да имате късмет и да получите покана да се присъедините към нея!

По време на или след тренировка

Упражненията освобождават ендорфини, за които е доказано, че повишават либидото. Така че, независимо дали тя току-що е приключила с урока по йога или е излязла да потича, вероятно е в настроение за забавление. Това също е чудесен момент да предложите нова поза или да опитате нещо съвсем ново. Кой знае? Може би тя просто ще бъде отворена за това!

Както виждате, има много възможности да усмихнете дамата си (и да й донесете късмет). Така че следващия път, когато се почувствате разкрепостени, защо не се възползвате от един от тези най-добри моменти? Може би просто ще бъдете приятно изненадани от резултатите!