Най-смешните пожелания за 8 март – подарете добро настроение!

Какъв по-добър начин да отпразнувате жените в живота си от едно забавно пожелание? Съставихме списък на 7-те най-забавни пожелания, които ще накарат близките ви да се смеят с глас. Така че, независимо дали търсите смешно пожелание за майка си, баба си или колежката си, ние сме ви подготвили.

Топ 7 на най-смешните пожелания за 8 март

1.”Нека кафето ти да е силно, а спиралата ти да е още по-силна.”

2.”На този 8-ми март ви пожелавам сила, смелост и мъдрост, за да се справите с всички неща, които животът ви подхвърля, най-вече мен.”

3.”Честит празник! За да отпразнуваме всички невероятни неща, които можем да правим и които жените още не могат… като например да ходим до тоалетната изправени!”

4.”Пожелавам ви щастлив 8-ми март! Ти си една от най-силните, най-страхотните жени, които познавам – щом се справяш с мен толкова години.”

5.”В чест на 8-ми март нека всички да отделим малко време, за да благодарим на нашите майки, баби, сестри и приятелки, че ни прощават глупостите, които правим и да ни ги прощават още дълги години”

6.”На Международния ден на жената нека отпразнуваме колко далеч сме стигнали… и след това да се върнем на работа.”

7.”За всички жени, които са по-умни от мен, по-силни от мен и по-добре от мен – т.е. всички много здраве, щастие и успехи.”

Надяваме се, че ви е харесал нашият списък със 7-те най-забавни пожелания за 8-ми март! Не забравяйте да споделите този списък със специалните дами в живота си и да разпространите малко смях на 8 март.