5 неща, които мъжете не харесват в секса

Това са 5 неща, които повечето мъже не предпочитат в интимната игра

1. Прелюдия.

За момчетата любовната игра изглежда ненужна – тя е като бавно, бавно да обелите банан. Предпочитаме да го обелим бързо и да ядем банана с удоволствие. Много момчета изглежда напълно не са наясно каква важна част е любовната игра при полов акт за жените, защото просто няма механизъм в нашия мозък, който да се идентифицира с нея. Не можем да разберем напълно как любовната игра може да направи секса по-приятен, защото за нас сексът е основната част от цялото нещо. Ние сме същества на оргазма и без добро обучение, любовната игра може да изглежда доста объркваща за нашите прости сексуални мозъци.

2. Презервативи.

Харесваме какво правят презервативите и те със сигурност трябва да са необходими, за да започне каквато и да е сексуална активност. Просто те наистина отнемат усещането от секса. Представете си как увивате вагината си в чанта Walmart преди секс и ще имате някаква представа как се чувстваме презервативите. Още по-досадни са рекламите и кутиите на продуктите на производителите на презервативи, които твърдят, че всеки нов продукт е „все едно да не носиш нищо“. Никакъв презерватив все още не е бил „като да не носиш нищо“.

3. Получаване на отказ.

За момчетата голяма част от сексуалния живот е да им се отказва секс – да им казват жени, че не са в настроение, че сега не е подходящият момент, утре вечер и т.н. първо движение, само за да бъдете затворени. Хей, това е част от това да си мъж и да имаш абсурдно, объркващо постоянно сексуално желание. Понякога хората не искат да правят секс с теб и не можеш да се напрягаш за това.

4. Еректилна дисфункция

Точно както при жените, с напредването на възрастта при мъжете рискът от определени здравословни състояния нараства – включително еректилна дисфункция (ЕД) и рак на простатата, като и двете могат да окажат сериозно въздействие върху сексуалния ви живот. Това кара някои мъже да избягват напълно секса. А когато става дума за рак на простатата, операцията може да е изискване, което може да доведе до промяна на вашето определение за секс.

5. Ниско сексуално желание

Напълно нормално е сексуалното желание на мъжа просто да намалява с течение на времето. Това може да е резултат от различни фактори, като психично здраве или нива на тестостерон, намаляващи от фактори на околната среда. Тези момчета обикновено се интересуват по-малко от полов акт, но все пак могат да оценят чувствеността или дори да доставят удоволствие на партньора си.