10 признака на сериозната връзка

Ако вие и вашият партньор притежавате следните 10 качества във връзката си, ще бъдете страхотна двойка за брак – когато моментът е подходящ за ВАС.

1. Вашата комуникация е на място

Можете да говорите с партньора си удобно за всичко. Чувствате се свободни да изразявате своите страхове, притеснения и мнения, без да се чувствате съдени или да се страхувате да не ги загубите.

2. Първо искате да споделите всичко с партньора си

Независимо дали получавате заслужено повишение на работа или ваш колега просто си е приписал заслугите за огромния ви проект, вашият партньор е първият човек, на когото се обаждате, за да споделите радостта или скръбта си. Знаете, че той винаги е до вас.

3. Обичате да прекарвате време заедно

Предпочитате да излизате с партньора си, отколкото с някой друг. Наслаждавате се на компанията на другия, независимо дали сте навън с група приятели, купонясващи или сте вкъщи, сгушени на дивана и гледайки телевизия. И двамата просто се наслаждавате на общуването един с друг.

4. Вие се уважавате и подкрепяте взаимно

Вие се подкрепяте един друг във вашите кариери, хобита и приятелства извън вашата връзка. Когато сте с другите, се отнасяте към тях само с уважение и любезност и вашата гордост е очевидна. Когато сте далеч един от друг, не се изкушавате да се отклоните и лоялността и честността се поддържат.

5. И двамата говорите, че ще бъдете заедно в бъдещето

И двамата говорите за бъдещ ангажимент без страх. Чувствате вълнение от възможността да бъдете заедно до края на живота си. Виждате способността да растете заедно като двойка.

6. Вашият партньор ви приема такава, каквато сте

Вашият партньор ви обича заради човека, който сте, и ви кара да се чувствате добре със себе си. Самоусъвършенстването е страхотна цел, към която трябва да се стремите, но това е САМОусъвършенстване – вие го правите за себе си. Хората трябва да искат да растат и да стават по-добри, но вие трябва да намерите партньор, който ВИ обича и не се опитва да ви промени, за да отговаряте на неговите нужди.

7. Вашият партньор е без багаж

Вашият партньор е освободил целия емоционален багаж от предишната си връзка. Той има чист лист, така че няма разклонения от миналото, които да ви преследват. Той е отворен към вас с любящо и здраво сърце.

8. Вие сте (все още) сексуално привлечени един от друг

Вие и вашият партньор сте най-добри приятели, но също така имате онова вълнуващо изтръпване в дъното на стомаха, когато се целувате или когато погледите ви се срещнат.

9. Искате да разрешавате конфликти по здравословен начин

Вие и вашият партньор можете да разрешите всякакви проблеми по конструктивен начин. Всички взаимоотношения ще издържат на конфликти, но желанието да разрешите конфликта и след това да продължите да се обичате е от съществено значение за здравата и трайна връзка. Всички взаимоотношения изискват работа. Трябва да искате да положите усилия.

10. Вашият партньор ви слуша (и ви чува)

Вашият партньор наистина ви слуша с интерес и запомня какво казвате, защото ви обича. Най-големият подарък, който можете да дадете на човек, е наистина да го изслушате, повечето хора слушат, за да отговорят или просто да настроят някого.

Ако имате тези 10 качества във връзката си, имате здрава връзка с всяка възможност да издържите изпитанието на времето!