10 неща, които да не жертваш в името на връзката си

Връзката с любимия Ви човек винаги е основна част от живота на всеки от нас, но има определени “червени линии”, които никой не трябва да прекачва.Разберете кои са те.

Какво никога не трябва да жертвате в една връзка

1. Недей да пренебрегваш чувството си за свобода

Ако не се чувстваш свободен да правиш, мислиш и чувствстваш каквото си поискаш, тогава рано или късно ще дойде момента на срив.

2. Външен вид

Ти си това, което си и трябва да бъдеш горд и щастлив от себе си и външния си вид, най-малко защото на земята няма друг като теб. Ти си уникален сам по себе си и не трябва да се опитваш да се харесаш на някой и да променяш каквото и да било във външния си вид. Ако на някого не му харесва това си е изцяло негов проблем!

3. Истинското приятелство

Ако половинката ти има проблем с приятелите ти, не трябва да правиш компромис заради половинката ти.

4. Самоконтрол

Ти си достатъчно голям, за да взимаш решения сам в живота си. Опитай се да не позволяваш на друг да го прави вместо теб.

5. Финансова независимост

Колкото и да е хубаво да имаш на кого да разчиташ е добре е да не забравяш факта, че винаги може да се случат неща поради който да се раделите. А и когато си финансово независим се отразява доста често на самочувствието ти.

6. Личното пространство

Всеки има нужда от лично си пространство и всеки се нуждае от възможността да е сам понякога. И в това няма нищо лошо. Затова е полезно понякога да останеш сам изключи си телефона и просто си почини.

7. Твоето тяло си е твоя работа

Не става дума за външният ти вид, а за организма и вътрешните ти желания. Накратко когато решиш кога и с кого ще направиш най-голямата стъпка в живота си тоест, кога ще имаш деца не бива да позволяваш някой друг да решава вместо теб!

8. Желания и мечти

Ако половинката ти не споделя изцяло твоите лични мечти и желания няма проблем. Все пак всеки е свободен да има мнение по всички въпроси и не е изненада ако сродната ти душа не възприеме твоите възгледи. Но внимавай да не ти влияе! Ако е така – спри го преди да стане твърде късно!

9. Навици

Навиците обикновено са “добри” или “лоши”. Съответно може да имате разногласия в определянето им като такива, но пак трябва да не забравяш, че всеки има собствено мнение!

10. Независимост

Много е просто – ако искаш да си истински щастлив, то тогава трябва да се стремиш и да бъдеш напълно независим.