Рецепти за начинаещи
-
Как да използваме боб, за да създадем ново ястие
Добавянето на боб към вече съществуващо ястие е чудесен начин да го разнообразите и да добавите допълнителни протеини, фибри и хранителни вещества. Освен това бобът е сравнително евтин и може лесно да се намери в повечето магазини за хранителни стоки. Ето няколко съвета за това как да използвате боб за създаване на ново ястие. Има…
-
От прасето до гърнето: Ръководство за начинаещи по готвене със свинска мас
За много от нас думата “свинска мас” предизвиква образи от кухнята на нашите баби и дядовци, където на печката са се пържили мазни продукти от свинско месо. Днес свинската мас има лоша репутация – често я осмиват като нездравословна, старомодна съставка. Но какво ще кажете, ако ви кажем, че свинската мас всъщност е вкусна и…
-
Италианците правят тези 3 тънкости при печене на пица
Италианците, както всички знаят, се смятат за истински ценители на кръгла пица с мая и солен пълнеж. Никой почитател гурме не е против да се поглези с такъв деликатес, колкото и хранителните му навици да се различават от стандартните.