Селото на Дядо Коледа – най-добре пазената тайна на Северния полюс

Всеки знае, че Дядо Коледа живее на Северния полюс, но знаете ли, че той има и свое собствено село? Точно така, на върха на света е скрита малка оживена общност, в която живеят и работят г-н и г-жа Клаус, елфите и всички останали обитатели на Северния полюс. И така, какво е да живееш в селото на Дядо Коледа? Нека да разгледаме!

Сред заснежените върхове и високите вечнозелени дървета на Севера е сгушено малко селце, за чието съществуване повечето хора никога не са подозирали. Но за тези, които знаят, това е домът на Дядо Коледа и всички негови приятели

Селото е оживено през цялата година. По време на коледния сезон Дядо Коледа и неговите елфи работят денонощно, за да изработят играчки и да ги раздадат на децата по целия свят. Но дори и когато Коледа приключи, все още има много работа за вършене. Елфите прекарват дните си в поддържане на работилницата на Дядо Коледа и се грижат всичко да е в отлична форма за следващата Коледа. А госпожа Клаус винаги е заета да приготвя нещо специално в кухнята

Не всеки знае за селото на Дядо Коледа, но за тези, които знаят, то е вълшебно място, където празничното настроение може да се намери през цялата година!

Ако търсите място, където да избягате от всичко и да се насладите на празнично настроение, непременно посетете селото на Дядо Коледа! То може да е скрито на върха на света, но това малко бижу определено си заслужава да бъде потърсено.