4 признака, че връзката ви е лоша идея

Не винаги е лесно да разберете кога е време да напуснете една връзка. Чувствате ли, че партньорството ви е приключило? Ето 4 признака, че връзката ви е лоша идея и не може да бъде спасена.

1.Вече не сте привлечени от партньора си

Трудно е да поддържате връзка, ако вече не сте привлечени от партньора си. Да, любовта е много повече от външния вид, но в повечето връзки тя все още е важен фактор. Ако вече не сте привлечени от него, време е да прекратите връзката. Физическото е също толкова важно в една връзка, колкото и емоционалното, и говоря от опит, когато казвам, че когато наистина обичате някого, ще го намерите за привлекателен, дори когато не изглежда добре.

2.Вашият партньор започва да ви възмущава

Ако вашият партньор е започнал да ви възмущава, това е знак, че връзката е на път да бъде непоправима. Ако има недоволство във въздуха, това ще доведе до спорове и в крайна сметка до повече негодувание. Негодуванието може да произтича от различни неща. Може би вашият партньор счита, че не правите достатъчно за него или че винаги му пречите. Или може би чувства, че не сте достатъчно добра за него или че заслужава някой по-добър. Негодуванието се отдава на много различни фактори, но никога не е добър знак. Може би е време да помислите за прекратяване на връзката.

3.Вече нямате нищо общо

Друг знак, че връзката е непоправима, е когато вече нищо ни ви свързва с партньора ви. Това може да се забележи, когато не се интересувате от неговия живот или обратното и постоянно търсите нещо, за което да говорите. Дори вече не можете да бъдете себе си около него, защото просто не се чувствате комфортно! При това положение, вероятно е време да опитате и да започнете отначало. Това може да е ново начало или нова връзка, в зависимост от това колко лоша е ситуацията. Помислете за това: сполучливите са тези връзки, в които вашият партньор е едновременно и най-добрият ви приятел. Ако вече нищо не ви свързва, тогава той наистина е там само като „украса“, така да се каже. Не искате ли да освободите място в живота си, за подходящ партньор?

4.Не можете да спрете да се карате

Когато вие и партньорът ви просто не можете да спрете да се карате, това не е добър знак. Трябва да можете да разрешите различията си и да разрешите нещата с партньора си. Ако установите, че постоянно се карате с партньора си, може би е време да помислите за раздяла. Сега, не ме разбирайте погрешно. Карането е здравословна и важна част от всяка връзка и е добре да се карате от време на време! Но ако установите, че постоянно се карате с партньора си, може би е време да помислите дали това е човекът за вас или не.