Тайните, които ти разкрива прегръдката му

Начинът, по който човекът до теб те прегръща, говори доста за чувствата и мислите му към теб. Разгадай какво изпитва към теб с тези разкрития за прегръдките му – ето какво се случва в неговата глава.

ЗМИЙСКА АТАКА

Доближава се до теб и те прегръща през гърдите от към гърба ти.

Дори и да не ти казва често колко много те обича, мъжете, които те прегръщат така, са на сто процента влюбени в дадената жена. Той обгръща тялото ти като с плащ, а краката ви са един до друг, и ти си отпуснала тялото си неговите ръце… Това казва едно нещо – той иска да си негова. Специалистите по поведенческа психология са сигурни в това, че когато закрива гъба ти иска да те защитава. Но също така по този начин, той демонстрира неговата мъжественост – надмощие и сила. Изключение прави, ако той постояно те прегръща от към гърба – това значи, че той мисли, че си недостъпна, но търси също така по-близка връзка. Така по този начин той се опитва да избягва да се прегръщате лице в лице, защото той се притеснява, че не го харесваш достатъчно.

ПОГАЛВАНЕТО

Той те гали нежно по гърба, когато те прегръща.

С това той показва колко те обича и е жест на привързаност. Гърбът е доста уязвима част на човешкото тяло – поради причината, че там нямаш визуален контакт, пипането по гърба често предизвиква тревога, според психолозите. Нежното погалване на гърба означава, че той иска да те предпазва. Недей се изненадваш обаче, ако нежното му докосване прерасне много скоро в някоя любовна игра. Галенето е сексуален жест и може лесно да го възбуди. Този вид прегръдка често означава, че той има нужда от успокоение или утеха (дори все още да не ти го е казал лице в лице). Да галиш гърба на половинката си е успокояващо, и хората се стремят към това подсъзнателно, когато се нуждаят от подкрепа, ако са потиснати или тъжни. Тоест, твоят човек може да те погалва нежно по гърба ти, защото, дори без да съзнава, самият той се нуждае от това. И ако ти изглежда, че е малко разсеян, му дай много нежност и подкрепа и го питай ако всичко е наред.

ПРЕЗ ТАЛИЯТА

Обгръща кръста ти с ръце и те накланя към него.

Охо-о-о! Тогава значи, че това момче наистина много те иска. Когато поставите телата си в положение таз срещу таз това означава, че има похотливи мисли към теб. Колкото се снишават повече неговите ръце по тялото ти, толкова повече се покачва желанието му към теб. Има един последен детайл – неговата глава докосва ли се до твоята? Това значи, че иска да слеете мислите си, не само телата, казват психолозите. Тоест: ако сте във връзка от кратко време, това означава, че за него не си следващата бройка; ако сте заедно от дълго време, значи той е готов да стане още по-интимен с теб – както емоционално така и душевно.