Думите, които ще го накарат да се влюби още повече в теб

1. „С никого до сега не ми е било така хубаво, както с теб.“

Всеки мъж желае да е единствен и неповторим, той се плаши от конкуренцията си, и се опасява, че ти няма да избереш него а онзи мухльото от басейна! Затова, всяко едно потвърждение за неговата изключителност е найстина хубаво за него. Но сравненето му с другия мъж не изобщо в негова полза а си е направо непоносимо за него.

2. „Бях сигурна, че ще можеш да направиш това.“

Когато повдигаш самочувствието му с такива изречения, по този начин той разбира, че е найстина важен за теб, и изпитва щастие. И никога не е късно да му припомниш, че никога не си се ни най-малко съмнявала в него, дори когато още не е бил успял.

3. „Ухаеш прекрасно!“

На животинкият ни инстинкт това изречение е сигнал, че вече си готова на това да създадеш деца с него. По този начин казваш, че го намираш за наистина желан.

4. „Няма как да не обикна мъж като теб.“

По този начин показваш възхищението си към него. Това винаги се харесва на мъжете. И като цяло: В такива комплименти, в които се говори за любов, няма нужда от коментар. На него винаги ще му бъде приятно да разбере за това което чувстваш към него.

5. „Ти ме разбираш най-добре от всички останали.“

С това ще потвърдиш стабилността на вашата връзка. За мъжете това е найстина ценно, дори и в някои случай да ти изглежда че не е така.

6. „Харесвам ръцете ти.“

Безсъзнателно жените опреличават тази част от мъжете с половият му член. Когато говориш колко хубави са неговите ръце, раменете и пръстите му, мъжът започва да усеща, че по този начин те възбужда.

7. „Изобщо не си като другите.“

Реалността е, че всички жени се страхуваме да не сме отхвъряни от мъжете, и мъжете не са изключение. С тези думи ти ще успееш да го успокоиш и ще започнеш да го караш да се почувства по-уверен в себе си. И ще премахнеш напрежението от него. Тогава той ще види, че може да има доверие и ще е по-открит с теб.