5 трика да стегнеш мързеливото си гадже

Предлагаме ти хитри съвети, с които да постегнеш гаджето си, ако мързелува прекалено много!

1.Никога не предлага нищо

Иска ти се да даде идея за нещо, независимо какво, което да правите заедно в бъдеще, без значение дали става дума за излизане или кратка екскурзия. Знаеш ли, че е възможно точно ти да си го обезкуражила? Неприятно е, но може наистина да е така. Помисли си – винаги ли е бил пасивен? Не е ли предлагал в началото различни неща, които обаче ти да си отхвърлила с категоричност? Може би точно затова е спрял да го прави. Ако е така, припомни си нещо, което си отказала преди и му кажи, че си размислила и ти се иска да опиташ. Това ще го накара да стане отново по-самоуверен и инициативен.

2.Не се старае достатъчно в леглото

Когато стигнете до момент, в който той вече е убеден, че го обичаш, с всичките му недостатъци, може да загуби мотивация да поддържа външния си вид или да се старае да ти донесе максимално удовлетворение в секса. Не се примирявай с това. Бъди директна и го подсети кои са нещата, които ти харесват, но той не прави за теб.

3.Подарява ти неща, които въобще не искаш

Всеки мъж иска да прави щастлива жената, която обича. Това му помага да се чувства пълноценен. Но подаръците… Мъжете обикновено не ги бива в тази част. Със сигурност влага много усилия, за да избере нещо, надява се да те зарадва… Вероятно обаче трудно уцелва. Защо не му помогнеш малко? Това въобще не е лошо – подскажи какво искаш или му дай няколко варианта – така или иначе ще ти вземе нещо. Нека поне ти е полезно, а пък и той да остане удовлетворен, че те е направил щастлива.

4.Не се сближава с приятелките ти

Е, прави някакви опити, но далеч не е това, което ти се иска. Ти отделяш много повече време за неговите приятели. И много повече се стараеш да се забавлявате заедно, за да се чувства той добре и да му е комфортно. По принцип жените са много по-комуникативни от мъжете. Така че е напълно нормално той да се нуждае от малко помощ, за да се приобщи към компанията ти. Най-лесно ще се получат нещата, ако го каниш да се присъединява към дейности, които знаеш, че харесва. Все пак едва ли ще е изкушен да дойде с вас, ако го поканиш да обикаляте по магазините за нови гримове, нали?

5.Не готви – никога и нищо

Това също е сфера, в която ще има нужда от помощта ти. Като за начало може да го изпращаш да пазарува. Не му се карай, дори и да не вземе най-подходящите продукти. Напротив, благодари му, за да окуражиш. Помоли го за помощ – да нареже нещо например. Когато веди, че се справя със задачките, може да се осмели и сам да приготви цялата вечеря, когато ти си заета.